Розділ 80. Система божественних заклинань (1)
 

Остання маска, якою володіла Келлі, здивувала їх ще більше. Ходап, який добре знав історію Церкви, а також її міфи, швидко впізнав маску. Його обличчя одразу змінилося.
Ходап заїкнувся, — Це, це не може бути?
Свята Келлі відкрила маску. — Це Маска Його Високоповажності Фаросса.
Келлі підняла божественний артефакт у повітря. Біла маска заблищала, посилаючи на світло сліпучий райдужний ореол, змушуючи всіх присутніх відвернутися з відчуттям сліпучого запаморочення.
Всі присутні впали на землю. Всі, включаючи Папу, почали цілувати землю. Келлі заговорила урочисто. — Бог жаліє людство. Після моїх палких молитов Бог не тільки подарував мені свій артефакт, але й дав мені метод передачі божественних заклинань. Тільки віряни можуть оволодіти божественними заклинаннями, щоб після смерті увійти в Його Царство.
Папа переживав щось неймовірне. Коли він підвівся, то навіть не міг нормально тримати посох, бо, здавалося, все його єство здригалося. — Чи можу я також скористатися цими божественними заклинаннями Бога? — запитав він вголос.
Хоча Келлі не подобався Папа Ходап, чий розум постійно був наповнений брудними думками, його відданість Богу була безсумнівною. — Звичайно, адже ви — представник Бога на Землі, Папа Церкви Світла. Але для цього потрібен грандіозний ритуал і багато жертв. Хоча наші жертви — ніщо в очах Бога, Бог все одно висловив нам своє милосердя і великодушність. Тому не може бути й мови про те, щоб ми присвячували Йому менше, ніж найкраще, що в нас є.
Перед очима Папи Ходапа залишилася лише ледь мерехтлива маска. Наблизившись до маски, він ніби відчув очі й присутність Бога. Папа голосно закричав. — Звичайно. Хваліть щедрість Божу. Нехай ваше Царство процвітає на землі, як і на небі. Це ваш народ. Ми оголосимо про Твоє існування світові. Очі Божі ніколи не залишали нас, і Він буде продовжувати спостерігати за людством.
— Божественні заклинання можуть контролювати лише найвідданіші віряни. Нелояльні віряни будуть підсмажені до смерті у священному полум'ї, а їхні душі приречені на вічні страждання в Пеклі. Ваше Високопреосвященство, будь ласка, виберіть список ваших найвідданіших вірян, які пройдуть цей ритуал Святого Хрещення. Окрім Вас, перша група Святих Божих угодників налічуватиме дванадцять осіб.
Свята Келлі знову надягла маску і пішла. Всі священнослужителі були приголомшені. Звичайні прояви сили з боку святої вже були приголомшливими. Тепер же вона виявила ще більші божественні здібності й сказала, що цими божественними заклинаннями тепер можна ділитися з іншими учнями.
Кожен хотів стати одним з Дванадцяти Святих, стати справжніми Божими посланцями, істотами, які володіли силою божественних заклинань, які були набагато ближче до божественності Бога. Ці постаті могли навіть після смерті піти до Небесного Царства Божого!
Свята ніколи не втручалася в політику Церкви Світла, тому Папа Ходап мав одноосібне право на список кандидатів. Кожен одразу ж почав будувати власні плани.
Звістка про ритуал Святого Хрещення миттєво розлетілася звідусіль. Вона вийшла за межі самого міста Святого Сарла, на все Королівство Церкви Світла, і дійшла до всіх кардиналів, які були розкидані по різних країнах. Всі люди, які отримали цю новину, почали поспішати назад до Святого міста Сарл, щоб позмагатися за посади кандидатів.
Всі знали, що ці дванадцять осіб у майбутньому будуть володіти справжньою владою Церкви, діючи у вищому ешелоні Церкви Світла. Без титулу Посланця Божого, як інакше можна було довести свою побожність і близькість до Бога?
Всі найвищі духовні особи Церкви, незалежно від того, як далеко вони були розкидані або наскільки важливими були їхні справи, кинули свої справи й попрямували до Святого Сарла, їхали й вдень, і вночі. Хоча багато людей в Церкві хотіли приховати цю новину, спроба зробити це була абсолютно марною. Хоча дата обряду Святого Хрещення ще не була призначена, конкурс кандидатів вже був у самому розпалі. Запізнення на один день означало повне виключення з-поміж кандидатів.
Врешті-решт, Папа Ходап призначив офіційний день обряду Святого Хрещення на день через три місяці. Це був перший день нового року, а також день, коли, за переказами, богиня світла Марія створила світ. У цей час уся Церква перебувала в муках святкувань, а місто Святий Сарл входило у свій найнапруженіший день року.
Папа Ходап також запросив правителів різних великих людських королівств на святкування до Святого міста Сарл. Він зробив це, щоб налагодити тісніші дипломатичні стосунки з цими країнами, а також продемонструвати могутність і вплив Церкви Світла. Це також продемонструвало б, що теократія Церкви Світла була законно визнана Богом.
У міру того, як новина про Ритуал Святого Хрещення поширювалася за кордоном, чутка про те, що Свята Келлі отримала божественний артефакт, також досягла вух багатьох людських народів. Все людство було шоковане тим, що Свята Келлі отримала божественний артефакт маски Фаросса.
Ця маска мала великий вплив, оскільки її поширювала через легенди Церква Світла. Всі статуї Фаросса носили цю маску. Це був божественний артефакт, який завжди супроводжував Бога, а тепер ним володіла Церква Світла. Хто б міг подумати, наскільки сильною може бути її сила! Спочатку Свята Келлі вже була постаттю, яка вселяла страх у серця правителів людських королівств. Наскільки ж могутньою була Свята тепер?
Наскільки страшною була б Церква Світла після ритуалу Святого Хрещення, якби вона стала ще могутнішою? Чи залишилося б у людських царствах місце для виживання? Всі первісні норми права і методи виживання можуть бути зруйновані ритуалом Святого Хрещення.
З усіма цими питаннями в голові у кожного, Ритуал Святого Хрещення цього року стосується не лише Церкви Світла, але й безпосередньо вплине на баланс сил усіх людських царств. В одному випадку, коли свідомість про Ритуал Святого Хрещення поширилася, всі людські царства почали діяти в тіні.
Руні, який перебував у столиці королівства Роза д'Оро, щойно став королем. Він підтвердив, що наступного року прийме хрещення у Святому місті Сарл, де також пройде ритуал коронації, щоб підтвердити, що він є вірянином Церкви Світла і посланцем Божим. Але перед хрещенням він отримав ще одне запрошення від Церкви Світла.
Кардинал, який був відряджений до Королівства Рози д'Оро, особисто прибув, щоб запросити Руні на святкування Нового року та ритуал Святого Хрещення в місті Святого Сарла, разом з усіма іншими правителями людських королівств та їхніми послами, включаючи імператора Критської імперії, імператора імперії Батько та монарха з династії Тутенів.
На цей день була перенесена і первісна церемонія коронації. Кардинал вважав, що це була велика послуга, надана Руні Церквою Світла, дозволити провести церемонію його коронації в той же день, що і ритуал, який мав такий інтимний зв'язок з Богом. Це була найвища честь.
Проте Руні також відчував слабке відчуття тривоги. У його крові текла кров Бога Моря. Чи справді це було б нормально — взяти участь у ритуалі Святого Хрещення Церкви Світла? Однак він не міг відмовитися. Нинішній Руні не міг протистояти силі Церкви Світла. Крім того, це була його власна церемонія коронації, яка зміцнила б його становище в Королівстві Рози д'Оро, владний крок, який заспокоїв би стурбовану знать всередині його Королівства.

Далі

Розділ 81 - Система божественних заклинань (2)

Розділ 81. Система божественних заклинань (2)   Лю Жію перетворився на потік світла, а потім пролетів через гори й річки Критської імперії як Контролер Снів. Він пронісся небом, схований серед хмар сонячним світлом, перш ніж повернутися до колишнього Луманського королівства, яке тепер було відоме як Чорний ліс королівства Роза д'Оро. Коли він летів далеко над хмарами, Лю Жію побачив Чорний ліс. Він увійшов до Вежі Чарівників через вікно до свого кабінету. Шаблон Контролера Снів почав конденсуватися, перш ніж знову перетворитися на шаблон першого життя Лю Жію. Хоча він володів міфічним життєвим шаблоном Контролера Снів, Лю Жію зберіг свій звичайний життєвий шаблон, замість того, щоб видалити його. Хоча шаблон Контролера Снів був набагато могутнішим і не таким вразливим, життя як звичайна істота набагато більше відповідало способу життя і філософії Лю Жію. Лю Жію з'явився з небуття, яке утворилося зі зоряного світла, наче цятки цих омріяних вогнів сконденсувалися, щоб сформувати людину. Приземлившись, він розвернувся і з легкістю спустився донизу, щоб відпочити на своєму стільці. Світло поступово згасало, конденсуючись у рисах обличчя Лю Жію. — Міфічний шаблон Контролера Снів зовсім непоганий. Він вже впорався зі своїми початковими завданнями. Під час використання не виникає жодних проблем, і зручне зберігання даних також на висоті. Але я не очікував, що в моїх снах з'явиться Келлі. Що ж, принаймні, таким чином я зможу просуватися з іншими своїми планами одночасно. Я можу почати реалізовувати першу фазу божественної системи! Лю Жію віддав маску Келлі разом з божественною магічною системою, яку він розробив в той же час. Це була ще одна система особливих здібностей, яку Лю Жію створив під час виробництва Титанових Драконів. Вона все ще була дуже грубою, тож на її відпрацювання, безумовно, знадобився б певний час. Лю Жію хотів використати метод створення божеств, щоб перетворити свої власні особливі обожествлені клітини, Елементи Снів, на божественне насіння. Але на відміну від божеств, божественне насіння споживало мізерну кількість божественних клітин. Таким чином, вони могли дарувати лише крихітну кількість надприродних здібностей. Це означало, що їм потрібно було еволюціонувати з часом, щоб стати сильнішими. Божественне насіння асимілювалося б зі свідомістю свого власника. Після цього вони зможуть повністю оновити свій життєвий шаблон. Таким чином, навіть якщо користувач мав лише мізерну кількість божественного насіння, він все одно міг би зміцнити себе з часом за допомогою певних технік. Зміцнивши свою свідомість божественним насінням, вони потенційно могли б отримати доступ до Первісної Форми, що дозволило б їм стати міфічними істотами. Незалежно від того, ставали вони міфічними істотами чи ні, їхня свідомість, по суті, перебувала б під контролем Лю Жію, оскільки їхня свідомість асимілювалася б з божественним насінням Лю Жію, яке походить з його клітин. Після смерті їхня свідомість автоматично поглиналася б світом сновидінь Лю Жію. Цей процес посилював світ сновидінь Лю Жію, так само, як це робив Сакун. Це була мета Лю Жію. Створюючи власний рід, він зміцнював себе. В міру того, як це потомство зміцнювало себе через вирощування, воно поступово зливалося з божественним насінням Лю Жію. Таким чином, процес асиміляції буде пропущений, оскільки вони стануть ідеально пристосованими до його світу сновидінь, по суті ставши інформаційними сутностями світу сновидінь. На додаток, чим більш побожними були ці жерці, тим вищою була б їхня сумісність з божественним насінням. Вони також швидше витягували Первісну Форму з магічної мережі, що дозволяло їхнім особливим здібностям пробуджуватися швидше. У міру того, як вони ставали сильнішими, їхня свідомість також трансформувалася. Після смерті свідомість цих користувачів божественного насіння була б далеко за межами свідомості звичайних людей! Божественна система Лю Жію була, по суті, інструментом вирощування. Чим більше людей практикували з її допомогою, тим більше він міг отримати користі. Таким чином, Лю Жію також зміг би створити свій власний світ снів, відповідно до своїх задумів. Це був би світ з нескінченним джерелом душ, які вірили в нього! — Це схоже на Божественне Царство! Лю Жію відчував, що світ його снів вже нагадує деякі аспекти Небес, але різниця все ще була величезною. Лю Жію знав, що йому знадобиться деякий час, оскільки для створення світу снів, який він собі уявляв, потрібні душі неймовірної кількості вірян. Лю Жію штовхнув двері, потім пішов коридором, минаючи кілька лабораторій і свій безладний кабінет. Коли він дійшов до великої зали, то побачив всередині сфінкса з андрогінними рисами. Коли сфінкс досягав свого розквіту, він автоматично виробляв свого спадкоємця шляхом безстатевого розмноження. Їхньою надприродною здатністю було Руйнування, на основі якої Лю Жію в майбутньому створив свою власну особливу здатність — Дезінтеграцію. — Вітаю, пане! — Привіт, Піросе, гарна робота. Сфінкс Пірос похитав головою. — Це моя відповідальність і обов'язок, згідно з контрактом, який я підписав з вами. Для нас, сфінксів, наші контракти та місії є найбільшими обов'язками в житті. Лю Жію кивнув. Вітровий ворон був першою расою, яку він спробував модифікувати з заданими видовими характеристиками. Найуспішнішим випадком мав стати сфінкс. Вони дотримувалися своїх контрактів і місій, вважаючи їх своїм усім, навіть цінуючи їх вище за власне життя. Лю Жію також був в повному жаху від думки, що він створив їх такими. Він ставив під сумнів, що саме контролює їхні емоції та бажання — їхня воля чи тіло та клітини... Він знав, що гормони всередині людського тіла керують почуттями й бажаннями. Наприклад, секреція фенілетиламіну може змусити людину закохатися, тоді як дофамін контролює почуття збудження і радості. Норадреналін створював ефект прискореного серцебиття у закоханих, а ендорфін міг змусити закоханих відчувати тривале щастя. Також слід зазначити, що гормон задньої частки гіпофіза був ключовим гормоном у регулюванні вірності у стосунках. Таким чином, якщо ваша воля відкидає людину, але ваше тіло і його клітини виділяють фенілетиламін у ваш мозок, ви все одно закохаєтесь у цю людину через свої репродуктивні інстинкти! Так само вам може не подобатися пісня або певний жанр музики, але дофамін може викликати у вас відчуття піднесеності, що змусить вас миттєво закохатися в цю пісню. Таким чином, багато ваших почуттів насправді не залежать від вашої волі, а викликаються, коли вашому тілу щось подобається, що може створити ілюзію того, що вам насправді подобається те саме. Чи справді ви є тим, ким себе вважаєте? Чи справді ви вважаєте, що всі ваші думки походять від вашої власної волі, а не від фізичних та клітинних інстинктів, які керують вами, як маріонеткою? Чи дійсно вам подобається те, що ви думаєте, що вам подобається у вашій власній волі? Чи ви просто піддаєтеся тому, що говорить вам ваше тіло, що йому подобається? Ви зможете контролювати себе тільки після того, як приборкаєте власне тіло. Тільки тоді ви зможете точно розуміти свої бажання і думки, здобувши таким чином владу над власною свідомістю. Інакше ви завжди будете рабом свого тіла. Ставши міфічною формою життя, Лю Жію відчув себе так, ніби звільнився від невидимих кайданів. Він досягнув свободи волі, що дозволило йому почати розуміти, чому він так прагнув стати міфічною формою життя. Його воля прагнула звільнення. Як він уже розповідав Келлі, це були його справжні думки після того, як він звільнився від кайданів. — Насправді люди сповнені бажань і конфліктів. Вони завжди прикуті до фальшивих ідеалів, ніколи не знаючи, чого вони насправді прагнуть. Однак, навіть розірвавши кайдани свого тіла та емоцій, це не обов'язково означало, що він не мав жодних почуттів та бажань. Його характер як розумної істоти вже був сформований, і він закарбувався в душі, не піддаючись стиранню. Але відтепер усі його думки та бажання справді виходили від нього самого. І навпаки, природні міфічні істоти були вкрай байдужі до своїх емоцій та бажань. Таким чином, їхня свідомість була б ближчою до розуміння Лю Жію богів з міфів та легенд.

Читати


Відгуки

Наразі відгуки до цього розділу відсутні!

Зареєструйтеся або увійдіть, аби лишити Ваш коментар!