Розділ 189. Битва за епос (5)
 

Призахідне сонце забарвило небо в палаючий помаранчевий колір. Воно сяяло з краю неба і відбивалося на густих грозових хмарах і на землі.
На той час війна на землі досягла неймовірно жорстокої стадії, і всюди були розкидані гори трупів. Їх кров розтікалася по полю багряним струмком.
Особливо в центрі поля бою, де тіла були нагромаджені, як невелика гора, кров була скрізь. Незліченна кількість людей забігала туди й наступала на трупи, щоб потім самим стати частиною цієї гори трупів!
Всі вбивали один одного, помста і божевілля вирували в їхніх серцях. Зазвичай, коли війна доходить до такої стадії, має бути сторона, яка не витримує, яка починає сильно ламатися і тікає.
Однак, попри те, що битва між двома представниками Богів досягла свого критичного моменту, ніхто не наважився відступити чи здатися. В цю мить кожен перетворився на найвідданішого божевільного вірянина, тому, незалежно від того, чи це означало пролиття крові, чи втрату голови на полі бою, ніщо не змушувало їх більше боятися!
Всі вигукували імена своїх Богів на все горло і тримали в руках прапори своїх Богів. Потім, один за одним, вони кинулися в бій.
— За Вілла! За Його Величність! — вигукнув орк, вбігаючи всередину.
Це був Ібу, святий лицар орків, і в цей момент він вже був весь у шрамах. Прорубуючи собі шлях крізь людську армію, тримаючи в руках довгий лицарський меч і стоячи на товстих купах трупів, він щосили кричав, — Ми переможемо! Хай живе Священна Севільська імперія!
Кожен лицар храму стояв перед армією орків і зупиняв їх ціною власного життя. Їхні обладунки та плащі були пофарбовані в червоний колір крові, а знак Сонця, що був там раніше, тепер був ледве помітний.
— Убийте їх усіх! Помститися за величність! — Цей крик пролунав з вуст одного з елітних лицарів королівства Роза д'Оро, що залишилися в живих.
Королівська гвардія Вертенді була поступово розділена і знищена під час атаки. Останні кілька, що залишилися, все ще скандували разом, — За честь кавалерії Північних земель!
В небі Вертенді й Свята Келлі були вкриті кров'ю. Вертенді бачила, що битва під столицею Вірджинії ставала дедалі гарячішою, обидві сторони билися не на життя, а на смерть. Насправді співвідношення жертв збільшилося до приголомшливого рівня.
Оскільки всі, хто був тут, на полі бою, були підняті нею зі Святої Севільської імперії, і кожен з них пройшов десятки миль, щоб дістатися сюди, з мріями й вірою в неї як мотивацію, така величезна кількість жертв сильно стурбувала Вертенді.
Обидва їхні обладунки були розбиті до крові, а одяг заляпаний кров'ю. На додаток, їхнє волосся, яке було зав'язане на голові, розв'язалося і тепер безладно розвівалося на вітрі.
Брязкіт!~
Брязкіт!~
Ланцюги і меч продовжували стикатися, і в цей момент відстань між ними була не більше двадцяти метрів! Спис з прапором, який тримала в руках Свята Келлі, був обплутаний ланцюгами, і її тіло також було оточене безліччю ланцюгів. Однак пара продовжувала наступати одна на одну, намагаючись розчавити один одного!
У такій близькості будь-яка помилка, яку б вони не зробили, неодмінно означала б їхню смерть! Рух пари був настільки швидким, що між ними можна було побачити лише рухомі смужки білого світла. До того ж світло меча Вертенді миготіло, а швидкість її атаки була такою швидкою, що можна було бачити, як ланцюги безперервно розривалися і заплутувалися.
З-поміж них обох Свята Келлі мала менше бойового досвіду, оскільки більше часу проводила в поклонінні та молитві до Бога. Тому, порівняно з Вертенді, яка завжди була зосереджена на завоюванні, подорожуючи на своєму коні навколо світу, досвід святої Келлі був жалюгідно малий. І ця різниця в досвіді підштовхувала її до небезпечної зони!
Мало того, через постійне використання Святою Келлі божественних заклинань і царства Божого, вона майже досягла своєї межі. Побачивши, як Вертенді продовжує кидатися на неї, вона вирішила випустити свою останню атаку.
Коли ланцюги, що оточували її, почали послаблюватися, Свята Келлі одягла маску і розкрила обидві руки, а її вишнево-червоні губи почали ворушитися під маскою.
— Священне пришестя! — Вся маска раптово відокремилася, а потім розчинилася в її тілі в одну мить. Тіло святої Келлі перетворилося на світло і перетворилося на напівміфічну істоту!
Мало того, ця істота успадкувала частину здібностей Лю Жію! У такому вигляді вона навіть могла запозичити силу Лю Жію з його Божественного Царства!
Тим часом у небі з'явилася гігантська фігура. Потім велике крило розкинулося позаду святої Келлі. Здавалося, ніби з неба посипалися промені світла, і засяяло сліпуче світло, схоже на сонце.
У цей момент всі були шоковані, оскільки це вже не була форма, яка належала до людського світу, але була формою Бога, яку використовувала Свята Келлі, яка була представницею Бога! Це явище викликало сльози у всіх вірян, яким пощастило стати його свідками.
— О, Боже! Бог йде!
— Боже мій!
— Благослови нас!
— Перемога людям!
Всі селяни Вірджинії також побачили велетенську фігуру в небі, і всі вони впали на коліна. В їхніх очах вона вже не була божеством на землі, а ангелом Божим з неба!
Навіть Бор Келермо та Едвард тремтіли від хвилювання. Бор Келермо подивився на Святу Келлі в її теперішньому вигляді, і він був настільки шокований, що його обличчя пересмикувалося!
— Отже, це і є форма міфічної істоти? Це та сама, про яку нам розповідав учитель, форма, яка перевершила обмеження людського світу! — вигукнув він.
Едвард не зрозумів ані слова з того, що сказав його вчитель, а лише бездумно дивувався присутності святої Келлі, широко відкривши рота. Потім він пробурмотів, — Міфічна... Божий образ?
Серед сліпучого світла вперше з'явилася Свята Келлі. Її божественно чисте обличчя було схоже на ангела Божого. Коли гігантські крила світла рухалися навколо неї, з'явилася нескінченна кількість надзвичайної сили. Потім Свята Келлі простягнула свій тонкий палець і вказала на Вертенді.
— Божественний Суд! — вигукнула вона.
Тоді інтенсивне світло, подібне до Божого меча, що замахнувся з неба, раптово спалахнув на її руці й безперервно збільшувався, поки не утворив стовп інтенсивного світла, який прямував прямо до Вертенді!
Стовп світла, що виривався зі стовпа, сильно здригнувся й одразу ж пронизав небо. Тепер навіть Вертенді відчувала загрозу смерті, коли стикалася з цією атакою. Це було так, ніби вона отримувала покарання прямо від Бога.
Це завершення перевершило межу того, що будь-яка звичайна людина може собі уявити! У цей момент Меч Короля почав розчинятися сам по собі, вливаючись в її тіло.
Вона відчула те ж саме, що й тоді, коли Лю Жію вперше дав їй Меч Короля. Здавалося, ніби голос старого знову зазвучав у її вухах, — Смиренність, справедливість, милосердя, героїзм, чесність, жертовність, честь, сила духу! Вертенді, чи готова ти прийняти меч короля і стати справжнім правителем, захищаючи всіх людей, які потребують захисту?
Раптом з її тіла вирвалися незліченні форми мечів, утворюючи її унікальне царство Бога, в той час як з-за її спини також висунулася довга фігура. Напівміфічна істота Вертенді мала в руці осяйний довгий меч, що світився.
Царство Боже Вертенді відважно чинило опір атаці Божого суду з боку святої Келлі й протистояло потоку сили. Усе, що залишилося в тілі Вертенді — це її бойові інстинкти й відчайдушне бажання закінчити цю війну.
Коли зблиснув меч, перш ніж Свята Келлі встигла відреагувати, її царство Боже було розірвано, і меч пронизав її груди наскрізь. Свята Келлі була настільки приголомшена виглядом божественного меча Вертенді, який пронизував її груди, що її розум повністю затьмарився...

Далі

Розділ 190 - Битва за епос (6)

Розділ 190. Битва за епос (6)   Як це могло статися? Невже моя місія вже завершена? Поки ангельська форма святої Келлі повільно зникала, її світлі крила потроху скорочувалися. Нарешті, вони розпалися на крихітні шматочки пір'я, а потім повністю зникли. Що стосується Вертенді, то її царство Бога також було деактивоване, і вона міцно тримала Меч Короля, який щойно пронизав груди Святої Келлі. Коли Свята Келлі подивилася на Вертенді, на її вродливому обличчі з'явилася сумна усмішка. Потім вона одразу ж зблідла, а з кутика її рота потекла кров. — Можливо, ти та, кого Бог любить більше! — Свята Келлі раптом посміхнулася усмішкою, сповненою щастя, потім подивилася в небо і вголос запитала, — Господи Фароссе, чи повернуся я тепер у твоє царство? Ця представниця богів, яка самотужки підняла Храм Світла на його вершину, потім повільно закрила очі й зробила останній подих. Маска Фаросса відокремилася від її тіла і разом з нею падала з неба. У цей момент всі конфлікти на землі раптово припинилися, оскільки всі були приголомшені цією сценою в небі. Ніхто не міг повірити, що ця земна легенда, найчистіша з усіх людей, щойно пала в цій битві. Уся людська сила щойно втратила бажання продовжувати битву. На цьому полі бою, вкритому плоттю і кров'ю, всі були тяжко поранені. Але ніхто вже не дбав про власне самопочуття. Вони просто дивилися в небо і відчували, що їхня віра була зломлена. Воїни в центрі поля бою відчували, що втратили всю свою силу, опустивши довгі мечі та щити. Це було так, ніби їхня віра була зруйнована, і всі вони впали на коліна і закричали в агонії та жалю ... — Свята... Вона померла? — Як це могло статися? Я не можу в це повірити! — Не може бути! — Тоді навіщо я тут? Яка була мета цієї бійні й війни? У той час як це відбувалося, за десятки миль від поля бою, Лю Жію дрімав у запряженій кіньми кареті, оскільки на сході світу вже настала ніч. Несподівано його осяяло тривожне відчуття, яке змусило його прокинутися в холодному поту. Лю Жію швидко вискочив з карети й подивився на захід, його обличчя було сповнене заперечення. Він раптом відчув, що його повністю оточує лише самотність. Під містом Вірджинія Шумерська рівнина здавалася темною і гнітючою. Додайте до цього поле битви, схоже на кінець світу, і це виглядало як сцена з міфічної легенди. У той самий момент, коли тіло Святої Келлі падало з неба разом з маскою Фаросса, хмари раптово розійшлися, залишивши лише святе світло, яке осяяло тіло святої Келлі. Раптом, коли всі підняли голови вгору і подивилися на небо, на вершині хмар з'явилася гігантська проєкція Божественного Царства. Хмари розійшлися і вкрили все це безмежне царство. Це сліпуче світло осяяло не тільки царство, але й увесь світ! Донг!~ Звук дзвону з небесного царства рознісся по всьому світу. Незліченна кількість людей вибігла зі своїх домівок, утворивши море людей на вулиці, і всі вони дивилися на проєкцію царства в небі. Хрусткий дзвін продовжував дзвеніти, ніби сповіщаючи про щось велике або вітаючи когось особливого! — Божественне Царство! — Царство богів прибуває на землю! — Господи, то це Твоє Царство? Незалежно від того, чи це був вірянин з Церкви Світла, чи з Віри Сонця, всі вони ставали на коліна, співали й молилися разом. Під містом Вірджинія всі одночасно кинули зброю і стали на землю, а в місті всі вийшли зі своїх домівок, вийшли на вулиці й прославляли богів. Під дзвін дзвону повільно відчинялася брама Божого Царства. Вона була такою величезною, що можна було побачити лише дуже маленьку частину її нижньої половини. Коли вона опинилася під променем святого світла, тіло святої Келлі знову почало сяяти. Її шрами повільно зникали, і в міру того, як її тіло повільно зникало, з нього виходив святий дух. Дух був одягнений у чисті білі шати. Її розумні очі знову розплющилися і подивилися на сходи, що вели до брами. Потім сходи чудесним чином розширилися, повільно тягнучись вниз з царства вгорі, щоб з'явитися прямо перед її ногами. Тим часом маска Фаросса і Меч Короля також розчинилися на частинки світла і повільно поглинулися у ворота Божественного Царства. Коли Свята Келлі підіймалася сходами до Божественного Царства, її прекрасне і святе обличчя осяяла усмішка, сповнена щастя. Вона йшла до неба, і з кожним кроком сходи ставали все коротшими й коротшими. У Божественному Царстві ангели співали й поспішали назовні, бажаючи привітати її сміхом і радістю. Вона повільно підіймалася вище хмар і нарешті досягла Божого Царства. Всі широко розплющили очі й витягли шиї, намагаючись побачити, як виглядає Боже Царство зсередини, але як би вони не старалися, все, що вони могли бачити — це тисячі ангелів, які вітали святу Келлі біля входу. У ту мить, коли Свята Келлі увійшла в Божественне Царство, ворота, що заповнювали все небо, повільно зачинилися і повністю зникли, разом з рештою світу внизу. ... Навесні 61 року за календарем Сан відбувся хрестовий похід на Шумерську рівнину. Після того, як Свята Келлі пала на полі бою, Божественне Царство прибуло, щоб привітати її вознесіння до вічного життя і радості. Боги були розгнівані війною, яку розв'язали смертні. Тому вони відібрали у невдячних істот Меч Короля і маску Фаросса. Що ж до армії Імперії Святої Севільї та союзу людей, то, оскільки обидві сторони зазнали величезних втрат, вони підписали мирний договір між людьми та орками під владою міста Вірджинія. Незабаром після цього війська Імперії Святої Севільї відступили з Критської Імперії, а решта сил пішли за королем левів Віллом Еранбеллом, щоб знову повернутися до Північного краю. Того ж року Критська імперія розпалася, оскільки Церква Світла втратила здатність контролювати імперію, і центральна провінція знову була відокремлена. Утворення малих держав і повстання королівських родин призвели до того, що провінція поринула в хаос. Тим часом велика кількість рабів-орків і племен орків почали проникати в центральну провінцію, що зробило цю провінцію дещо особливим регіоном.  

Читати


Відгуки

Наразі відгуки до цього розділу відсутні!

Зареєструйтеся або увійдіть, аби лишити Ваш коментар!